Další rozšíření pro Hearthstone se blíží
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další rozšíření pro Hearthstone se blíží

Další rozšíření pro Hearthstone se blíží

Filip Švácha

Filip Švácha

15. 3. 2019 11:20 1
Reklama

Karetní hra od Blizzardu Hearthstone se opět dočká nějakých změn. Vývojáři totiž oznámili nové rozšíření Rise of Shadows, a to bude poprvé v historii této hry sledovat příběhovou linku, která by měla trvat celý rok. Ta se zaměří na skupinu zloduchů, jejichž plánem je pořádně zavařit všem hodným a spořádaným lidem. Najdete mezi nimi hned několik známých tváří, včetně Madame Lazur, Dr. Booma, Krále Togwaggla a čarodějnice Hagathy.

„Po porážce od skupiny League of Explorers si zloděj Rafaam uvědomí, že jeho plány, které si pro Azeroth připravil, půjdou jen těžko uskutečnit o samotě. Ukrýval se v temnotě a hledal ty největší padouchy, co se v Hearthstonu kdy objevili, aby se přidali k jeho League of E.V.I.L.“, píše k tomu Blizzard.

Hráčům by k tomu mělo pomoci 135 zbrusu nových karet a také tzv. Schemes, což jsou nová kouzla, která jsou silnější za každé kolo, kdy je máte v ruce. Mluví se také o skupině, bojující proti zločinu, a to Defenders of Dalaran. Ti mohou vypustit kouzla Twinspells, jež se při použití zkopírují, abyste je mohli později použít znovu. O této skupině nám toho prý Blizzard řekne ještě něco bližšího později.

Celá expanze bude na PC, iOSu a Androidu dostupná už 9. dubna a už nyní si ji můžete ve dvou variantách předobjednat. Standard Bundle (50 balíčků) vás vyjde na 49,99 eur, obsahuje náhodnou legendární kartu a card back Jewel of Lazul, přičemž Mega Bundle(80 balíčků) stojí 79,99 eur a také v sobě zahrnuje legendární kartu, card back Jewel of Lazul, ale navíc dostanete hratelného hrdinu v podobě Madame Lazul.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama