Tvůrci Left 4 Dead odhalili Back 4 Blood
i Zdroj: Hrej.cz
Back 4 Blood Novinka Tvůrci Left 4 Dead odhalili Back 4 Blood

Tvůrci Left 4 Dead odhalili Back 4 Blood

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

14. 3. 2019 18:09 5

Tým Turtle Rock Studios po několika letech přichází s dalším projektem. Autoři prvního dílu kooperativní střílečky Left 4 Dead se v roce 2015 neúspěšně pokusili navázat s další kooperativní akcí Evolve, především kvůli nepovedenému launchi ale hra zapadla a postupně zmizela v křemíkovém nebi. Novinka Back 4 Blood má na odkaz prvních dvou her navázat s úplně novým konceptem. Zároveň se tvůrci vrací k zombie tematice.

Reklama

Studio prý chce stavět na dosavadních zkušenostech, zároveň však Back 4 Blood nebude sprostou vykrádačkou Left 4 Dead. Chris Ashton, spoluzakladatel firmy a šéfdesignér slibuje využití obrovského množství čerstvých nápadů. Hra vznikne pod hlavičkou vydavatele Warner Bros. Interactive Entertainment, jeho prezident David Haddad k oznámení dodal: “Jsme nadšeni, že můžeme spolupracovat s osvědčenými Turtle Rock Studios na Back 4 Blood, abychom posunuli zombie žánr vpřed inovativní multiplayerovou hratelností. Talentovaný tým v Turtle Games léta tvořil skvělé hry, a tohle je skvělá příležitost pracovat s nimi na novém herním univerzu, šitému na míru rozsáhlé kooperativní zombie střílečce.”

Left 4 Dead vzniklo pod vedením Valve v roce 2008 a společně se svým pokračováním o rok později si mezi hráči vybudovalo kultovní status. Multiplayerový survival Evolve vyšel o sedm let později, tentokrát pod taktovkou 2K.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama