Sony nekupuje Take-Two, šlo o spekulace
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony nekupuje Take-Two, šlo o spekulace

Sony nekupuje Take-Two, šlo o spekulace

Martin Nahodil

Martin Nahodil

14. 3. 2019 13:28 2
Reklama

Včera se ve večerních hodinách na spoustě webů začaly objevovat informace ohledně toho, že se Sony chystá koupit společnost Take-Two, pod kterou mimo jiné patří i Rockstar Games. Kdyby to opravdu byla pravda, Sony by do svého repertoáru studií přivítala velmi silného člena. Nakonec šlo ale pouze o čisté spekulace a podle oficiálních informací se žádný takový obchod nechystá.

Tyto spekulace vzešly z reportu webu Market Watch, kde bylo uvedeno, že se mezi investory proslýchá, že Sony chystá Take-Two odkoupit. Následně se prý díky těmto spekulacím zvýšily akcie společnosti Take-Two o 5,4 %, ale nakonec je to trochu jinak. Tento nárůst je totiž následkem teasování nového dílu série Borderlands.

Podobné spekulace se v minulosti objevovali i v případě jiných společností. Třeba takový Microsoft měl koupit EA. Také tady byl případ, kdy Apple měl koupit Nintendo. Nic z toho ale nakonec ve skutečnosti neproběhlo a vypadá to, že Sony a Take-Two se přidá do řady čistých spekulací.

Sice se to stále může stát, ale nemyslíme si, že by Take-Two uvažovalo o takovém kroku. Přeci jen se jim v současnosti daří velmi dobře. Jejich Red Dead Redemption 2 už má na kontě více než 23 milionů kopií a toto číslo stále roste.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama