Trailer na filmového Dooma vás zklame
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer na filmového Dooma vás zklame

Trailer na filmového Dooma vás zklame

David Plecháček

David Plecháček

12. 3. 2019 09:29 19
Reklama

Vyšel poměrně dlouho očekávaný trailer na nového Dooma. Ne na Doom Eternal, ani ne na duchovního nástupce originálu od Johna Romera. Sigil snad ani žádný trailer nemá a zřejmě ani mít nebude. Ale na nového filmového Dooma. Ano, po vzoru dalších videoherních značek se o slovo hlásí i legendární brutální jízda, která nás chce okouzlit i na velkém plátně.

Doom: Annihilation by měl vyjít ještě letos a je vlastně otázkou, odkud bude čerpat. Na jedné straně si totiž Dooma spojujeme se zástupy nepřátel, které je potřeba co nejrychleji a co nejefektněji odpravit, na straně druhé ale třetí díl přinesl hororové prvky, které marsovskému teroru též prospívaly. Pravdou ale je, že právě třetí Doom už filmové předloze jednou posloužil a snímek z roku 2005 nijak zvlášť neuspěl.

Z ukázky těžko soudit, jakým směrem se film z produkce společnosti Universal vydá. Scénáře i režie se ujal Tony Giglio, který má ve svém portfoliu spíše podprůměrná díla. Ostatně ani Annihilation necílí moc vysoko, vždyť jde o direct-to-video film, který nezamíří ani do kin. A podle toho taktéž ukázka vypadá.

Závěrem je potřeba jenom dodat, že do projektu není nijak zapojená Bethesda ani její mateřská společnost ZeniMax. Ani jedna totiž nevlastní filmová práva. Oficiální twitterový účet herního Dooma raději okamžitě vydal prohlášení, že s Annihilation nemá vůbec nic společného. Tolik jako odpověď na to, co si o novince myslí lidé z idSoftware. Nás ale zajímá, co si myslíte vy!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama