Podrobnosti o Harry Potter: Wizards Unite
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podrobnosti o Harry Potter: Wizards Unite

Podrobnosti o Harry Potter: Wizards Unite

Martin Nahodil

Martin Nahodil

12. 3. 2019 09:17 3
Reklama

O tom, že po Pokémonech pracuje studio Niantic na mobilní hře podle další velmi známé licence, už víme nějaký pátek. Vývojáři ale až nyní přišli s podrobnějšími informacemi ohledně toho, jak to vlastně celé bude fungovat. Harry Potter Wizards Unite vás přenese do role čarodějů a čarodějek, kteří chrání náš svět před nebezpečím toho kouzelnického.

Hráč bude konkrétně v roli tajné jednotky, která má chránit tajemství kouzelnického světa před mudly. Celá tato událost se nazývá The Calamity. Proniknout sem může spousta věcí. Krom artefaktů to narazíte i nestvůry nebo rovnou nepřátelské kouzelníky. Je tedy na vás, abyste se s touto situací vypořádali. Podobně jako v Pokémon GO se i tady budou tyto věci v okolí objevovat náhodně.

Samozřejmě nebude chybět kouzlení. Budete se moci naučit spoustu různých zaklínadel. Souboje tady fungují na bázi staminy. Každé kouzlo spotřebovává určité množství vaší energie. Samotné kouzlení pak bude fungovat skrz gesta. Do toho všeho se ještě přimíchá systém elixírů a další druhy magie.

Na začátku hry si můžete vybrat profesi. Celkově jsou tady tři a oproti Pokémon GO, kde máte také 3 týmy, ale hru to vlastně moc neovlivňuje, tady díky tomu získáte unikátní schopnosti.

Skrz AR technologii budete také moci nahlédnout na některá slavná místa, kam se dostanete skrz magické portály. Kde jinde také koupit kouzelnickou hůlku než u Olivandera, že?

Zatím neznáme přesné datum vydání, ale Harry Potter Wizards Unite by mělo vyjít v průběhu tohoto roku. Vůbec bychom se nedivili, kdyby vydání připadlo na začátek letních prázdnin podobně jako v případě Pokémon GO.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama