Dragon's Dogma se dočká anime adaptace
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dragon's Dogma se dočká anime adaptace

Dragon's Dogma se dočká anime adaptace

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 3. 2019 12:52
Reklama

Už nedávno při oznámení seriálové adaptace chystaného pirátského titulu Skull & Bones jsem říkal, že si tvůrci možná uvědomili svízele přenášení herních příběhů na stříbrné plátno a raději nově volí televizní obrazovky. Seriálů podle her se v poslední době klube slušná řádka, kromě zmiňovaných pirátů je to třeba také Zaklínač nebo nedávná Castlevania. Dočká se ale také jedno hardcore akční RPG.

Tento titul ze stáje Capcomu se prvně objevil v roce 2012 na PS3 a Xboxu 360, o pár let později následovala také PC verze, po ní remaster (nu, spíše port) na aktuální generaci konzolí a v dohledné době budeme rozličné příšery moci drvit také na přenosném Switchi.

Společnost Netflix nyní oznámila partnerství s řadou anime studií a produkčních firem, které má přispět k rozšíření jejího portfolia anime titulů. Jedním z nich má být právě i adaptace Dragon's Dogma. O tvorbu by se měla postarat společnost Sublimation a lehký nástin příběhu hovoří muži, jenž se vydává na cestu pomsty za drakem, který ukradl jeho srdce.

Bohužel zatím vůbec není znám žádný termín, kdy by se seriál mohl na obrazovkách objevit. Netflix v současné době také pracuje na anime spin-offu k seriálu Altered Carbon, který ponese podtitul Resleeved, a na projektu Ghost in the Shell: SAC _2045.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama