Taktická akce Ready or Not v novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Taktická akce Ready or Not v novém traileru

Taktická akce Ready or Not v novém traileru

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 3. 2019 14:16 3
Reklama

Taktická akce Ready or Not byla představena zhruba před rokem. Okamžitě byla označena za duchovního nástupce dnes již klasické série SWAT, jejíž poslední díl vyšel v roce 2005. Studio Void Interactive svůj počin připomíná v nabitém traileru.

Hra vychází ze situací, které by se skutečně mohly stát. Jak ve videu zazní, Amerika v podání Ready or Not je krutá, zkorumpovaná a utlačovaná. Nebezpečí číhá na každém rohu, vypjaté situace jsou na denním pořádku. V singleplayerové kampani je úkolem hráče přivést pořádek do města zmítaného brutálními zločiny. K dispozici bude řada možností, jak se s konkrétními situacemi vypořádat. Krom smrtících zbraní lze využít také donucovací prostředky, jejichž použití nebude mít pro podezřelé jedince fatální následky. Za účelem dosáhnout co nejvyšší míry realističnosti konzultovali autoři řadu věcí se skutečnými policisty

Hra nabízí možnost hrát v kooperaci s bratry ve zbrani, odvážlivce nechá změřit síly proti ostatním hráčům. Potěší také realistický model poškození výstroje, chování zbraní, potažmo střel, které se budou vyznačovat rozdílnou balistickou křivkou, penetrací, odrazivostí apod. Věrného zpracování chtějí autoři docílit také u tělesných zranění.

Datum vydání je však stále dosti vzdálené. Vývojáři by chtěli stihnout poslední čtvrtletí roku 2020. Hru je možné za 40 dolarů předobjednat na oficiálních stránkách hry. Za projevenou důvěru slibují autoři přístup do bety. Ta by měla proběhnout v červnu příštího roku. Ještě před ní je na letošní srpen naplánován alfa test, do něhož lze získat přístup zakoupením vyšší edice v ceně 120 dolarů. O konzolových verzích zatím autoři nemluví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama