EA nechystá tiskovou konferenci na E3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA nechystá tiskovou konferenci na E3

EA nechystá tiskovou konferenci na E3

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 3. 2019 08:17 2
Reklama

Méně než sto dní nás dělí od další výstavy E3. Červnová akce je očekávaným svátkem fanoušků videoher. Letos to bohužel vypadá na slabší účast ze strany vydavatelů. Koncem minulého roku se omluvila Sony, nyní to vypadá, že bude chybět také EA.

Není to tak úplně pravda. Už v minulých letech si šlo EA tak trochu vlastní cestou. Svojí show EA Play chystá i letos. V oficiálním prohlášení nicméně stojí, že v tomto roce úplně vynechá klasickou tiskovou konferenci, nahradit by jí mělo několik živých streamů. EA slibuje, že se bude „méně mluvit a více hrát”.

Již nyní láká fanoušky na premiérové ukázky, exkluzivní obsah přímo od tvůrců a pohled do zákulisí vývojářských týmů. Program EA Play odstartuje v pátek 7 června, následovat by měl fanfest, na němž si mohou přítomní hráči vyzkoušet novinky na vlastní kůži. Součástí budou streamy z takzvané Creator's Cave v Hollywood Palladium. Veškerý obsah bude k dispozici přes oficiální stránky EA.

Naštěstí jsou zde také vydavatelé, kteří se nebojí jít proti proudu. Devolver Digital se letošní E3 nebojí. Vydavatel nezávislých titulů se již nyní připravuje na vlastní tiskovku. Na základě výkonů v minulých letech lze předpokládat, že se i letos dočkáme show plné kontroverzního humoru. Od  Devolver Digital ostatně nikdo nic jiného nečeká.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama