Nintendo mírní mikrotransakce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo mírní mikrotransakce

Nintendo mírní mikrotransakce

Martin Nahodil

Martin Nahodil

7. 3. 2019 10:26
Reklama

I když je průnik her od Nintenda na mobilní platformy docela pomalý, tak už tam mají pár kousků, které si nevedou vůbec špatně. Začalo to se Super Mario Run a následoval třeba Fire Emblem Heroes a několik dalších titulů je ve vývoji. Wall Street Journal v jejich novém článku přinesl zajímavé informace ohledně toho, jak se Nintendo staví k mikrotransakcím v jejich mobilních hrách. Prý nechtějí, aby hráči zbytečně platili moc.

Samozřejmě, že potřebují vydělávat. Všechny jejich mobilní hry fungují tak, že si je můžete stáhnout zdarma a platíte pouze za některé věci přímo ve hře. Nintendo ale nechce z hráče ždímat každou korunu jako to dělá celá řada mobilních her.

I když k tomu přistupují tímhle stylem, tak se jejich hrám nevede vůbec špatně. Dragalia Lost, což je jejich nejnovější mobilní počin, který vznikal ve spolupráci se studiem Cygames, podle webu Sensor Tower vydělal 78 milionů dolarů. Na druhou stranu to ale nejspíš nešlo úplně podle jejich představ, protože Cygames se museli lehce uskromnit.

Stejně se k této problematice prý bude přistupovat i v případě Dr. Mario World a Mario Kart World, které by měly vyjít letos v létě. Mobilní Mario Kart sice měl vyjít už v březnu, ale byl ještě o pár měsíců odložen.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama