Microsoft možná na E3 vydá Halo na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft možná na E3 vydá Halo na PC

Microsoft možná na E3 vydá Halo na PC

David Plecháček

David Plecháček

6. 3. 2019 13:29 6
Reklama

Služba Play Anywhere je pro Microsoft zhruba stejně velkým tahákem, jako je Xbox Games Pass. I když se o tom moc nemluví, všichni ví, že first-party tituly poslední doby jsou hratelné jak na PC, tak na Xboxu One, jestliže je vlastníte jen na jedné z platforem. Bohužel toto období nějak nezachytilo Master Chief kolekci série Halo, která vyšla o fous dříve a je dostupná jen na Xboxu. Zdá se, že Microsoft ale svou službu bude rozšiřovat směrem do minulosti.

Za oznámením nestojí samotný Microsoft. Ten nadále zůstává tajemný jako hrad v Karpatech, stejně tak nenapovídají ani obvyklé zdroje v podobě herních distributorů. Ale kam nemůže Walmart nebo Amazon, tam nastrčte nějakého insidera! Brad Sams, herní novinář s blízkými zdroji k technologickému gigantu sídlícímu v Redmondu, totiž říká, že se Halo: Master Chief Collection svého zařazení do Play Anywhere v dohledné době dočká.

Sams spekuluje, že by se tak mohlo stát už na E3, respektive že v Los Angeles bychom mohli být svědky nového odhalení. Se svými teoriemi ale zachází ještě dál a říká, že by během akce mohla série Halo na PC rovnou vyjít.

O moc víc důkazů nad rámec tvrzení jednoho člověka nemáme. Na druhou stranu by podobný krok nebyl žádným velkým překvapením. Brad Sams se již několikrát ukázal býti spolehlivým zdrojem, a studio 343industries pro změnu několikrát deklarovalo, že PC hráče slyší co se týče série Halo jasně a zřetelně. Infinite má být v jistém ohledu restartem série, tak by vývojáři mohli komunitě dodat i to, co mu předcházelo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama