Mars je nový hrdina v Dotě 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mars je nový hrdina v Dotě 2

Mars je nový hrdina v Dotě 2

Filip Švácha

Filip Švácha

6. 3. 2019 10:48 5
Reklama

I když už Dota 2 nedosahuje takové slávy, jako před lety, stále je hned za PUBG druhou nejhranější hrou na Steamu. Hráčů je pořád dost, takže není s podivem, že Valve představuje nového hrdinu. Tím nebude nikdo jiný než Mars, bůh války, který si s sebou do boje vezme štít a dlouhé kopí.

Půjde o hrdinu určeného pro boj z blízka, který toho hodně vydrží, takže je ideální postavou pro začínání potyček. Jeho hlavní zbraní je určitě jeho kopí, které může hodit a tím odrazit nepřítele. Pokud ho tím zastaví o strom, nebo nějakou jinou překážku, protivník se pár sekund nebude moci hýbat. K odhazování svých soupeřů bude pro změnu používat svůj štít. Kromě toho bude mít redukci poškození proti fyzickým útokům, jak proti frontálním, tak proti těm ze strany.

Jeho ultimátní schopností je pak vyvolání arény, ve které uvězní ostatní hráče. Ti budou mít velké problémy se odtamtud dostat, navíc pokud se dostane příliš ke kraji arény, budou na ně útočit Marsovi pomocníci. Hrdina by měl být k dispozici už nyní, takže pokud jste z nějakého důvodu přestali Dotu 2 hrát, teď je ta ideální chvíle se do ní vrátit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama