Launch trailer DoA 6 a drahý season pass
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Launch trailer DoA 6 a drahý season pass

Launch trailer DoA 6 a drahý season pass

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

2. 3. 2019 14:37 3
Reklama

Dlouho očekávané pokračování série bojovek Dead or Alive je konečně v prodeji a při té příležitosti dostává nový trailer. V něm se představí nemalá část hratelných postav a uvidíme i několik ukázek se samotného boje. To ale není z novinek o šestém Dead or Alive vše.

Na přítomnost season passů jsme v dnešní době u her už asi všichni zvyklí. Zvyšující se náklady na vývoj a neměnná základní cena her se zkrátka musí někde kompenzovat a pokud ze hry není obsah na první pohled násilně vystřižen, je nemalá část hráčů ochotna za nějaké ty bonusy zaplatit. Otázkou ovšem zůstává, kolik.

Dead or Alive 6 totiž přichází na trh se season passem s velice odvážnou cenovkou, která dalece převyšuje základní cenu hry. Obsah pojmenovaný Season Pass 1 vás totiž vyjde na necelých 2500 korun a vzhledem k jeho názvu rozhodně nebude posledním placeným rozšířením. Za tuto cenu dostanete během následujících čtyřech měsíců 62 oblečků a 2 nové hratelné postavy.

Jelikož se jedná především o kosmetický obsah, nebudou asi majitelé základní hry o tolik ochuzeni, pokud si za obsah nepřiplatí, přesto season pass především kvůli své ceně leckomu zvedne obočí. Jestli se kritika ceny první vlny obsahu nějak odrazí na ceně toho dalšího se dozvíme během léta, kdy by měl být druhý season pass pravděpodobně odhalen.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama