Zahrají CHVRCHES v Death Stranding?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zahrají CHVRCHES v Death Stranding?

Zahrají CHVRCHES v Death Stranding?

Marek Selinger

Marek Selinger

1. 3. 2019 11:51 3
Reklama

O nejnovějším počinu Hidea Kodžimy toho stále moc nevíme, ač se spekuluje, že Death Stranding by mělo vyjít už v tomto, případně v nadcházejícím roce. Informace o hře však Kodžimův tým vypouští velmi směle, proto jsme rádi za každý drobek, jenž se k nám dostane.

Jeden takový vypustila do světa skotská elektropopová skupina CHVRCHES, která se na svém Instagramu pochlubila, že se s Kodžimou setkala jen pár hodin předtím, než odehraje svůj koncert v Tokiu. Kodžima oplatil stejnou mincí na svém Twitteru, jak můžete vidět níže. Je možné, že CHVRCHES jsou pouze oblíbenou kapelou japonského designéra a ten tak zatoužil po setkání, nicméně dle nás je reálné, že uskupení v čele se zpěvačkou Laurou Mayberry by mohlo složit nějaký song pro Death Stranding.

Nechme se překvapit, zda na nějakou kooperaci dojde, ostatně by to nebyl první případ, kdy se CHVRCHES vyskytli v nějaké hře. Jejich song We Sink byl součástí soundtracku FIFA 14, jenž se stal, minimálně pro nás, vstupem do playlistu tohoto britského uskupení. Navíc vytvořili i hlavní píseň pro Mirror's Edge Catalyst, tudíž jsou s herním byznysem více než obeznámeni.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

#hideokojima #kojimaproductions

Příspěvek sdílený CHVRCHES (@chvrches),

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama