Halo Infinite má být reboot série
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Halo Infinite má být reboot série

Halo Infinite má být reboot série

Filip Švácha

Filip Švácha

1. 3. 2019 11:30
Reklama

Server IGN si v rámci své video série IGN Unfiltered jako hosta přizval Bonnie Ross z 343 Industries. Ve studiu momentálně pracují na pokračování Halo s podtitulem Infinite, o kterém toho ale zatím příliš nevíme. Podle Bonnie Ross jim dva předešlé díly sloužily jako vstup do série a teď, když už jsou si jistí, jak vše funguje, chtějí zkusit jít jiným směrem. Tuto hru berou jako reboot.

„Měli jsme spoustu času se podívat na práci, kterou jsme v 343 udělali. Kde se nám povedlo chybovat? Kde jsme to naopak udělali správně? Co pro nás Halo znamená? Ten trailer, který jsme vytvořili, ukazuje, jaký pro nás má Halo význam. Možná nám trvalo dvě hry se sem dostat a myslím si, že se nám podařilo udělat spoustu věcí špatně, ale i spoustu dobře, co pro nás tedy Halo znamená? Je o naději, úžasu, hrdinství, lidskosti, komunitě a jejím propojení. O tom je náš trailer a přesně to chceme dělat,“ říká k tomu Ross.

Podle všeho by se v novém Halu měly objevit RPG prvky a dojde také k většímu větvení příběhu. To by koneckonců odpovídalo i vizi Bonnie Ross o rebootu série. Doufejme ale, že Halo se nezmění úplně od základu a zůstane alespoň do jisté míry věrné své původní předloze. Přeci jen, jestli se ze hry stane něco podobného, jako je například Destiny, nejsme si zcela jistí, jak by na to fanoušci reagovali. Datum vydání zatím není známo, ale více informací se s jistotou dozvíme na příští E3.Na celý rozhovor se můžete podívat pod novinkou. 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama