Chystá se remaster COD: MW 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se remaster COD: MW 2

Chystá se remaster COD: MW 2

Marek Selinger

Marek Selinger

1. 3. 2019 10:45 10
Reklama

Ve středu jsme vás informovali o tom, že březnový lineup PS Plus her obsáhne mj. i remaster Call of Duty: Modern Warfare. Neuplynulo ani 48 hodin a my jsme tu znovu, tentokrát s dalšími zprávami ohledně předělávky ještě jednoho Modern Warfare. Tentokrát však ale dílu druhého.

Ty pocházejí z organizace PEGI, která má na starost udělování ratingů pro hry na evropském kontinentě. Právě ona v uplynulých hodinách ohodnotila Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered. Ostatně drobné náznaky toho, že bychom se mohli dočkat vylepšené verze dílu z roku 2009, jsme zaregistrovali již v minulých letech, jak se nyní ale zdá, tentokrát už máme téměř jistotu, že si kampaň užijeme i v remasterované podobě. Je trošku škoda, že Activision nepřihodí k předělávce i multiplayer, zvláště, kdy restaurovaná jednička ho obsahovala.

Chystá se remaster COD: MW 2
i Zdroj: Hrej.cz

Klidně bychom si vsadili, že se bude opakovat situace z roku 2016, kdy vydavatel přikládal Modern Warfare Remastered k dražším verzím Infinite Warfare, tehdy právě vycházejícího dílu. Na možnost samostatné koupě remasteru si tenkrát fanoušci museli počkat několik měsíců. Krom toho musíme uvážit i skutečnost, že letošní díl Call of Duty mají na starost opět Infinity Ward, tedy autoři celé Modern Warfare trilogie. Navíc k jejímu zkompletování by chyběl už jen jediný krok, uvedení i třetího dílu na aktuální generaci konzoli. Uvidíme, na oficiální potvrzení snad nebudeme muset čekat dlouho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama