Pokémon Sword a Shield vyjde na podzim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pokémon Sword a Shield vyjde na podzim

Pokémon Sword a Shield vyjde na podzim

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 2. 2019 15:08 4
Reklama

Jak už jsme vás včera informovali, dnes odpoledne proběhl speciální Pokémon Direct, na němž jsme se dozvěděli o budoucnosti slavné herní značky. Pokud se tedy na návrat do světa populárních kapesních příšerek těšíte, už se pomalu můžete připravovat na letošní podzim.

Právě tehdy totiž na světlo světa vtrhne nová hra v tradičních dvou verzích, tentokrát pojmenovaných Sword a Shield. Odehrávat se bude v Galaru, fiktivním regionu Anglie. Podíváme se do měst i na venkov, do zasněžených hor a hustých lesů. A jako vždy vás čekají návštěvy řady tělocvičen, kde budete měřit síly s ostatními trenéry.

Sword a Shield přinese na Switch osmou generaci Pokémonů. Direct představil trojici nových startovních příšerek, mezi něž patří Grooky, Scorbunny a Sobble. Níže se můžete podívat na krátký trailer, v němž si ale dávejte dobrý pozor na upozornění, kdy se skutečně díváte na záběry z hraní a kdy jde o pouhou animaci. Přestože Sword a Shield vypadá velmi slušně, možná jsme si od prvního právoplatného dílu na Switchi slibovali trochu větší revoluci. Více se ale dozvíme až časem.

Na hybridní konzoli od Nintenda už se Pokémoni přeci jen podívali, byť jen ve hře Let’s Go!, která přinesla varianty Pikachu a Eevee. Přestože se jednalo spíše o remake první generace her s Pokémony s přidanými elementy z Pokémon Go, stihla hra od loňského podzimu prodat přes deset milionů kusů. Zbrusu nový díl nejspíš nebude mít problém tuto cifru překonat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama