Capcom se chce více soustředit na PC trh
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Capcom se chce více soustředit na PC trh

Capcom se chce více soustředit na PC trh

Martin Nahodil

Martin Nahodil

26. 2. 2019 10:07
Reklama

Není žádným tajemstvím, že japonská vydavatelství se věnují především konzolím a když už nějaká jejich hra vyjde na PC, tak je to většinou ve formě dosti odfláknutého portu. Samozřejmě existují výjimky. Capcom má ve svém repertoáru několik titulů, které mezi ně nepatří. Prý to ale rozhodně nebude případ i jejich budoucích projektů, protože prodeje PC verzí tvoří nezanedbatelnou část celkových čísel.

Haruhiro Cudžimoto, prezident společnosti, v oficiální zprávě uvedl, že se budou více věnovat PC trhu. “Z našeho pohledu se růst na PC platformě rozhodně nedá přehlížet. Čísla u našich největších titulů se zvyšují každým rokem a my se budeme snažit, aby se zvyšovaly v ještě větším tempu.” Je otázkou, co tím přesně myslel, ale rozhodně by neuškodilo, kdyby PC verzím jejich her věnovali trochu víc péče.

K jejich poslední velkým hrám jako Resident Evil 2 a Monster Hunter World zatím nebyla uvedena prodejní čísla. V případě posledního Monster Hunteru si ale prý PC verze vedla opravdu dobře. Už příští týden nás čeká vydání Devil May Cry 5, které se prezentovalo i na konferenci AMD v rámci představení nových technologií, takže v tomhle případě by na tom PC verze měla být opravdu dobře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama