Aktivujte si zdarma Thimbleweed Park
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Aktivujte si zdarma Thimbleweed Park

Aktivujte si zdarma Thimbleweed Park

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

23. 2. 2019 10:31
Reklama

Jak jste u nás na webu dlouhodobě zvyklí, pravidelně vás informujeme o zajímavých hrách zdarma a ani tento víkend nebude výjimkou. Pokud vás nezaujaly Halo Wars nebo BattleTech, máme pro vás další nabídku – na Epic Games Store je totiž k bezplatné aktivaci dostupný Thimbleweed Park.

Point-and-click adventura od známých tvůrců Rona Gilberta a Garyho Winnicka, kteří jsou známí díky legendárním hrám studia LucasArts, byla úspěšně zaplacena na Kickstarteru v roce 2014 a vyšla o necelé tři roky později. Postupně se dostala na konzole i mobilní zařízení a získala velmi solidní hodnocení.

Autoři v Thimbleweed Park navazují na svou předchozí tvorbu a nabízí poutavý příběh dvou FBI agentů vyšetřujících vraždu v podivném malém městečku. Jeho obyvatelé jsou všichni podezřelí už od pohledu, takže vyřešení záhady rozhodně nebude jednoduché.

Hra cílí svou stylizací i herními mechanismy na fanoušky sérií Monkey Island či Indiana Jones, zkrátka klasických adventur 90. let, takže jestli se mezi ně řadíte, neváhejte. Čas na aktivaci Thimbleweed Park máte až do čtvrtka 7. března, kdy hru v nabídce her zdarma nahradí Slime Rancher.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama