Trailer láká na endgame Division 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer láká na endgame Division 2

Trailer láká na endgame Division 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 2. 2019 06:49 4
Reklama

Agenti Divize se naběhnou do další mise již za tři týdny. Obsahu v hlavní části hry bude pravděpodobně dostatek. Na druhou stranu se jistě najdou i hráči, kteří kampaní projedou jako nůž máslem. Je bude určitě zajímat, co na ně čeká v závěrečné fázi hry.

Čerstvý endgame trailer trochu napovídá. Po dokončení kampaně se ke slovu přihlásí vojenská organizace Black Tusk. Jde o profesionály, jimž se dostalo speciálního výcviku k prolomení obrany a obsazení hlavního města. Agenti se naštěstí mohou spolehnout na své specialisty. Když budou spolupracovat, možná se jim podaří nápor ze strany Black Tusk odrazit. Jednotky se střetnou v Dark Zones.

Ubisoft nyní usilovně testuje technický stav hry. Po uzavřené betě aktuálně běží speciální test, jehož účelem je ověřit stabilitu hry na PC a funkčnost implementovaných oprav. Pozvánku do testu obdrželo několik vybraných jedinců, skončit by měl již dnes.

Poslední zastávkou před vydáním hry je otevřená beta. Odstartuje 1. března na všech oznámených platformách. K dispozici bude stejný obsah, jako v uzavřené betě, tedy dvě hlavní mise, několik vedlejších úkolů, výlet do Dark Zone, PvP režim a Invaded mise. Hra následně vychází 15. března na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama