BattleTech o víkendu zdarma na Steamu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BattleTech o víkendu zdarma na Steamu

BattleTech o víkendu zdarma na Steamu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 2. 2019 12:54
Reklama

Obří roboti jsou prostě cool. Dalo by se říct, že jejich přítomnost v jakékoliv hře zásadně zvyšuje šance, že půjde o zábavný titul. Zatímco někteří zpětně objevují kvality nedoceněného Titanfall 2, protože jim v Apex Legends gigantičtí mechové chybí, příznivce pomalejší a taktičtější zábavy by mohla zajímat třeba tahovka BattleTech. Tu si navíc mohou tento víkend vyzkoušet zcela zdarma.

Výše zmíněnému Titanfallu se ke všemu podobá víc, než se na první pohled zdá. I BattleTech totiž nabízí konflikt kolosálních mechů a jejich pilotů. Vše se odehrává v roce 3025, kdy celou galaxií zmítá ničivá válka. Strategické myšlení se rozhodně bude hodit, o talentované vojevůdce je totiž nouze. Hra obsahuje kampaň pro jednoho hráče a také multiplayer.

Titul vyšel teprve loni v dubnu, vznikal ve spolupráci Paradox Interactive a Harebrained Schemes. Duchovní nástupce série MechWarrior rozhodně stojí za zkoušku. recenzi na Hrej obdržel velmi slušné hodnocení. Pro všechny zájemce je až do pondělí zdarma na Steamu. A kdo bude chtít v rozjeté kampani pokračovat i po víkendu, může si hru pořídit se slevou 40 %.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama