Patrick Söderlund už pracuje na nové hře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patrick Söderlund už pracuje na nové hře

Patrick Söderlund už pracuje na nové hře

Filip Švácha

Filip Švácha

22. 2. 2019 10:51 2
Reklama

Není tomu tak dávno, co jste si na našem webu mohli přečíst o odchodu Patricka Söderlunda z EA. Ve firmě působil od roku 2006 a mohli jste ho znát především jako tvář série Battlefield, potažmo studia DICE. Po svém odchodu ale rozhodně nelenil a chvíli poté založil Embark Studios, takže bylo jasné, že s hrami rozhodně nekončí.

Vzhledem k jeho zkušenostem bylo zdravé se domnívat, že tým bude vytvářet nějakou multiplayerovou hru, k tomu ostatně napovídá i spolupráce s japonskou firmou Nexon, která se zaměřuje především na online tituly. Teď už víme, že v Embark Studios pracují na zatím nepojmenované kooperativní sci-fi hře, která bude free-to-play.

Ve studiu zatím pracují na prototypech, ale podělili se s námi i o první koncepty. Jisté je, že hlavní náplní tohoto nového projektu by mělo být překonávání velmi složitých situací za pomoci spolupráce. Vývojáři používají Unreal Engine a momentálně jich na hře pracuje něco přes padesát. Podle všeho bychom se také měli nejdříve dočkat nějakého předběžného přístupu v Early Accessu.

„Soustředíme se na to, abychom vcelku rychle do světa vypustili něco, na čem budeme moci stavět opravdu zábavnou hru, kterou můžeme, pokud bude populární, rozšiřovat v rámci designu a funkčnosti tak, abychom docílili naší vysněné vize,“ řekl k tomu Söderlund. Titul zatím nemá žádné datum vydání a nevíme ani to, na jaké platformy dorazí, ale prý se vše včas dozvíme. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama