Další hry ve zpětné kompatibilitě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další hry ve zpětné kompatibilitě

Další hry ve zpětné kompatibilitě

Filip Švácha

Filip Švácha

22. 2. 2019 15:00 3
Reklama

Zpětná kompatibilita je určitě zajímavé téma. Jedni na ní nedají dopustit a považují ji za výhodu, druzí zase zastávají názor, že staré hry v podstatě nikdo nehraje, a tak je tato funkce celkem zbytečná. Microsoft se svojí konzolí Xbox One ale určitě patří do té první sorty lidí. V této generaci není moc zbraní, které by na svého protivníka mohli vytáhnout, ale zpětná kompatibilita je rozhodně jednou z nich.

Aby se na službu náhodou nezapomnělo, Microsoft ji pravidelně zásobuje různými hrami. Ani tento týden nepřijdeme zkrátka, protože k dispozici dostaneme všechny tři díly Lost Planet. Pokud jste se s touto akční sérií ještě nesetkali, máte možnost tento rest dohnat. První díl vyšel v roce 2006 a následně v roce 2008 na trh dorazila rozšířená verze Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition, kterou si v rámci zpětné kompatibility můžete vyzkoušet taky. Poslední Lost Planet 3 se na pultech obchodů objevil v roce 2013.

Kromě akčních soubojů se vrostlými nestvůrami se také budeme trošku bát. Microsoft si pro nás totiž připravil i Resident Evil: Code Veronica X, HD remaster staré klasiky, což je ideální v kombinaci s remakem Resident Evil 2. Stahovat můžete už teď a pokud vás zajímá, jaké tituly tato masivní knihovna nabízí, můžete se podívat sem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama