Anakin Skywalker míří do Battlefrontu 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Anakin Skywalker míří do Battlefrontu 2

Anakin Skywalker míří do Battlefrontu 2

Filip Švácha

Filip Švácha

22. 2. 2019 15:40 14
Reklama

Asi nebude zcela přehnané tvrdit, že Star Wars Battlefront 2 nějak výraznější díru do světa neudělal. Především kauza ohledně mikrotransakcí titulu vůbec nepomohla. Spousta lidí si stěžovala, že vydělávání herní měny zabere enormní množství času. Na začátku se tedy hře moc nedařilo a autoři se to tedy snaží po celou dobu nějak zachránit.

K tomu by jim snad mohl pomoci nový obsah vycházející z Klonových válek, který DICE oznámilo v podobě DLC na minulé E3. Rozšíření přineslo klasickou nálož nových map, hrdinů, vozidel a skinů. Díky němu už ve hře je generál Grievous, Hrabě Dooku a Obi-Wan Kenobi. Nezbývá než si představit posledního z hrdinů, kterým není nikdo jiný než Anakin Skywalker. EA nám v krátkém videu ukazuje, jak bude ve hře vypadat. Jaké to je být v jeho kůži si můžete zkusit už ve středu 27. února.

Nemusíte se ale děsit, pro Battlefront je toho stále připraveno docela dost, konkrétně mají DICE v plánu někdy v březnu vydat nový multiplayerový mód, jehož hlavní náplní mají být souboje vesmírných křižníků. Zatím toho o něm moc nevíme, ale to by se mělo brzy změnit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama