Ze Steamu bude odstraněna video sekce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ze Steamu bude odstraněna video sekce

Ze Steamu bude odstraněna video sekce

Martin Nahodil

Martin Nahodil

21. 2. 2019 12:58 8
Reklama

Možná jste si toho ani nevšimli, ale už docela dlouhou dobu je možné si na Steamu kromě her a jejich soundtracků koupit také filmy nebo seriály. Můžete tam najít třeba kousky jako je John Wick nebo The Conjuring. Valve se ale rozhodlo, že pro tuto sekci už na Steamu nadále není místo.

“V minulých několika letech jsme Steam rozšiřovali mimo hry a software také o video obsah. Po zhodnocení toho, na co uživatelé koukají nejčastěji, jsme usoudili, že bychom se měli soustředit více na obsah, který je spojený s hrami. V důsledku toho jsme se rozhodli, že video sekci pozastavíme,” uvádí Valve ve svém vyjádření.

Během příštích týdnů už si nebudete moci zakoupit žádný videoobsah, který se nijak nevztahuje ke hrám. Pokud ale máte nějaký zakoupený ve své knihovně, tak o něj samozřejmě nepřijdete. Stále k němu budete mít přístup.

Tento krok docela dává smysl. Jen málokdy jsme o Steamu slýchali ve spojitosti s filmy nebo seriály. Rozhodně bude lepší, když se Valve budou soustředit na vylepšovaní jejich prostředí pro hry, než aby na sebe stále nabalovalo něco nového a nic z toho nebylo dotažené do konce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama