Ubisoft plánuje seriál podle Skull and Bones
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft plánuje seriál podle Skull and Bones

Ubisoft plánuje seriál podle Skull and Bones

Pavel Makal

Pavel Makal

21. 2. 2019 10:56
Reklama

Seriálové adaptace her mají v současné době žně. Autorům dost možná došlo, že hernímu materiálu svědčí televizní obrazovka lépe než stříbrné plátno a podle toho jednají. Vydařenou Castlevanii si můžete pustit na Netflix, pod stejnou produkcí vzniká také seriálový Zaklínač. Pozadu nechce zůstat ani Ubisoft, dokonce do té míry, že chystá adaptaci hry, která ještě ani nevyšla.

Řeč je o pirátském titulu Skull and Bones, který byl představen na předloňské E3 a světlo světa měl původně spatřit už na konci minulého roku. Vydání se nakonec posunulo a snad to hra stihne na naše obrazovky aspoň letos, pravdou nicméně je, že mnoho informací se kolem ní během onoho roku a půl nevyrojilo.

Podle magazínu The Hollywood Reporter chystá filmová a seriálová divize Ubisoftu ve spolupráci s Atlas Entertainment adaptovat hru do seriálu s ženskou hlavní hrdinkou. Příběh se má odehrávat v Indickém oceánu v průběhu 18. století a pokrývat "zlatý věk pirátství".

O produkci se má postarat Amanda Segel, která má zkušenosti ze seriálu The Mist (což nás bohužel velkými nadějemi nenaplňuje), postará se také o scénář pro pilotní epizodu. Jedná se o zajímavou situaci, protože předchozí práce filmové divize Ubisoftu, snímek Assassin's Creed, navazovala na léty prověřenou a populární herní sérii. Projekt Skull nad Bones se na takovou výhodu spoléhat nemůže. Ubisoft má také momentálně v běhu filmovou adaptaci The Division, v níž by se měli objevit Jake Gyllenhaal a Jessica Chastain. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama