Ruší se Overkill’s TWD pro konzole?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ruší se Overkill’s TWD pro konzole?

Ruší se Overkill’s TWD pro konzole?

Martin Nahodil

Martin Nahodil

21. 2. 2019 09:30 3
Reklama

Kooperační střílečka Overkill’s Walking Dead to rozhodně nemá lehké. Nedlouho po vydání PC verze byly zveřejněny informace ohledně toho, že celý projekt byl splácaný dost narychlo, což nakonec vyústilo v neúspěch jak v recenzích, tak v prodejnosti. Vydavatel ale stále uváděl, že se hra chystá i na konzole v průběhu letošního roku. Teď ale není úplně jisté, jak to ve skutečnosti je.

Některé zdroje uvádějí, že byl vývoj konzolových verzí zrušen a hráči, kteří si hru předobjednali, dostávají peníze zpět. Vzhledem k tomu, že Overkill’s Walking Dead opravdu neuspělo, bychom se tomu ani moc nedivili, ale proti těmto tvrzením se ohradilo samotné studio 505 Games s tím, že se rozhodně nic neruší a fanoušci se mají brzy těšit na další novinky.

Je to dost rozporuplné, ale spíše bychom věřili vývojářům. Na druhou stranu nám ale nedává smysl, proč by se tedy vraceli peníze za předobjednávky. Okolo tohoto projektu se dějí opravdu zajímavé věci, tak snad nebudeme muset dlouho čekat na objasnění toho, jak to doopravdy je.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama