AoE se objeví na březnovém Inside Xbox
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka AoE se objeví na březnovém Inside Xbox

AoE se objeví na březnovém Inside Xbox

Martin Nahodil

Martin Nahodil

21. 2. 2019 10:23
Reklama

Už je to více než rok, co Microsoft oznámil, že nenechá značku Age of Empires jen tak ležet ladem a jako vývojáře pro nový projekt si vybral Relic. Novinky ohledně další strategie z této série bychom se mohli dozvědět už brzy. Při včerejším výročí Age of Empires Definitive Edition napsala komunitní manažerka Jennifer Godwin nový post na blog, kde mimo jiné zmínila, že se AoE objeví na březnovém Inside Xbox.

Prý se máme těšit na velká oznámení. Spekuluje se hlavně o tom, že by se tato legendární značka měla dostat i na Xbox One. Je ale také možné, že se to nebude týkat nového dílu, ale jen definitivní edice jedničky. Docela by nás to mrzelo vzhledem k tomu, že z Age of Empires 4 jsme doposud neviděli vůbec nic. Už by bylo načase, aby Microsoft přišel s novými informacemi.

Krom toho ve svém postu také oznámila, že definitivní edice Age of Empires dostane nový patch, který hru celkově vylepšuje. Úprav se dočkala hlavně umělá inteligence a celkově by chování jednotek mělo dávat větší smysl. Doufáme, že v březnu už se budeme moci více bavit o zcela novém Age of Empires a nebudeme muset stále dokola omílat staré díly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama