Zombie z RE2 dorazily do PUBG Mobile
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zombie z RE2 dorazily do PUBG Mobile

Zombie z RE2 dorazily do PUBG Mobile

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 2. 2019 13:09 1
Reklama

Remake Resident Evilu 2 se nadmíru vydařil a železo je třeba kout, dokud je horké. Přestože nepředpokládáme, že by se v následujících měsících měla zopakovat vlna zombie her, která bičovala herní průmysl před několika lety, minimálně jeden titul hodlá na úspěchu remakované legendy vydělat. 

Řeč je o PUBG Mobile, verzi oblíbeného Battle Royale pro telefony a tablety. V nové aktualizaci do hry přibyl speciální režim Survive Till Dawn, v němž hráče kromě živých protivníků ohrožují i ti nemrtví. Zombie a jiní tvorové jsou navíc licencováni od Capcomu, takže ve hře můžete snadno narazit třeba i na ohavné Lickery nebo velmi determinovaného Tyranta.

Režim Survive Till Dawn se hraje ve třicetiminutových kolech, během této doby se vystřídají tři denní a dva noční cykly. Zatímco přes den nepředstavují zombie zvláštní nebezpečí, jejich chvíle přijde se západem slunce, kdy se stanou mnohem agresivnějšími. V rámci režimu můžete získat speciální outfity inspirované Resident Evilem 2.

Update je už nyní k dispozici na zařízeních se systémy iOS i Android a kromě zmíněného režimu přináší také řadu dalších změn a úprav.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama