Ukázka nové adventury Haven
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka nové adventury Haven

Ukázka nové adventury Haven

Filip Švácha

Filip Švácha

20. 2. 2019 10:33 2
Reklama

Vtipně pojmenované studio The Game Bakers na svých stránkách vytváření her připodobňuje k vaření. Zatím se jim podařilo ukuchtit několik menších her v čele s akční boss rush řežbou Furi, která vyniká elektronickým hudebním doprovodem a zajímavostí určitě je, že postavy navrhl tvůrce Afro Samuraje Takashi Okazaki.

Autoři si asi řekli, že je třeba poněkud změnit žánr, a tak jejich další hrou bude stylizovaná adventura Haven, ne nepodobná titulu Rime. Ta bude sledovat příběh dvou milenců, kteří se budou snažit přežít na neznámé planetě. „Haven je RPG adventura a každodenní lásce, rebelii proti pravidlům a také o jídle. Budete hrát za dva milence, kteří se ocitli na ztracené planetě. Jediná věc, které je pro ně důležitá, je být spolu,“ píšou o projektu vývojáři.

Z videa je patrné, že pohybem po světě budeme na zmíněné planetě zřejmě nějakým způsobem čistit prostor od jakéhosi zamoření. Hra je prý ve vývoji už dva roky a měla by v roce 2020 dorazit na PC a zatím nespecifikované konzole. Příběh budete moci projít sami, nebo ve dvou. Více detailů se snad dozvíme brzy. Zatím nezbývá, než si užít krátkou ukázku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama