Sigil Johna Romera se opozdí, vyjde v dubnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sigil Johna Romera se opozdí, vyjde v dubnu

Sigil Johna Romera se opozdí, vyjde v dubnu

David Plecháček

David Plecháček

20. 2. 2019 11:10 1
Reklama

MegaWAD od Johna Romera možná není tím projektem, v nějž někteří doufali, ale opět musíme přiznat, že nás těší, když se legendární autor vrací ke svému kopytu jménem Doom a nevyláme si zuby na projektech, na něž by už možná nestačil. O tom, s jakou péčí chce původní hru rozšířit, vypovídá i to, že mu práce na Sigilu zabírají drtivou většinu času. Sigil se tak sice bohužel opozdí, ale Romero je v tom nevinně. Vydání brzdí výroba speciálních edic.

Původně se dvě limitované verze prodávané jen v krátkém období loni v prosinci měly začít rozesílat už během několika následujících dní, ale jelikož došlo k blíže nespecifikovaným zádrhelům, vydání se odkládá na měsíc duben. Jelikož je součástí Big Boxu a Beast Boxu i Sigil samotný, není příliš spravedlivé, aby soubor dat vyšel dříve než limitované edice. A tak se Sigil opozdí též.

Zdá se, že je ale jinak MegaWAD po všech stránkách připravený k „distribuci“. Ta bude probíhat skrze Romerovy stránky a každý si Sigil bude moci stáhnout bezplatně. Pokud byste ale následně zatoužili po jedné z fyzických edic, zatím zůstává platné to, co sám Romero říkal už během představení – bude jich omezené množství a nad rámec objednávek probíhajících mezi 10. a 24. prosincem je nebude možné pořídit. V tomto ohledu se prozatím nic nezměnilo.

I my se na návrat do původní hry těšíme. Sigil je sice nadstavbou a přímým pokračováním Utimate Doom s novými úrovněmi pro jednoho hráče i pro deathmatch, ale stále je k jeho spuštění vyžadována původní hra z roku 1993, kterou si můžete pořídit například na GOGu. Do hry se ale vrátíme až za dva měsíce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama