Negan a Julia přicházejí do Tekkena 7
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Negan a Julia přicházejí do Tekkena 7

Negan a Julia přicházejí do Tekkena 7

Martin Synek

Martin Synek

19. 2. 2019 14:52 2
Reklama

Když byl v loňském roce oznámen druhý season pass do bojovky Tekken 7, osobně jsme jej vnímali spíše jako bodnutí do zad. Ten první totiž přinesl pouhopouhé dvě postavy (Geese Howard z King of Fighters či Noctis z Final Fantasy XV) a herní bowlingový mód.

Hlavním tahákem aktuálního druhého season passu bylo pro fanoušky oznámení příchodu Negana coby hratelné postavy. Největší záporák z úspěšného televizního seriálu The Walking Dead s tváří Jeffreyho Deana Morgana se chystá rozbíjet ciferníky již za pár dní. Přesně 28. února 2019 totiž vyjdou poslední dvě DLC zahrnuté do aktuálního tekkenovského season passu. Kromě již zmiňovaného Negana se do hry podívá také Julia. Tu pro fanoušky Tekkena nemusíme jistě dlouze představovat, jelikož se stala pravidelnou stálicí zdejší skvadry již od dob třetího dílu.

Součástí season passu jsou také již dříve příchozí postavy jako Anna Williams, Lei WuLong, Marduk a Armor King. Přibude také nová aréna, tématicky laděná právě do The Walking Dead. Na závěr na vás máme jednu malou otázku. Co říkáte na postavy z aktuálního season passu Tekkena 7? Je některá vaší oblíbenou? Napište nám pod článek do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama