Nioh na Xboxu? Záleží na hráčích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nioh na Xboxu? Záleží na hráčích

Nioh na Xboxu? Záleží na hráčích

Pavel Makal

Pavel Makal

18. 2. 2019 11:59 5
Reklama

Nedávno jsme vás informovali o tom, že se společnost Koei Tecmo pochlubila prodeji Niohu, který za dva roky od vydání stačil mezi hráče dostat 2 a půl milionu kopií, což je, s příhlédnutím na hardcore zaměření hry, slušný úspěch. Dílo vývojářů z Team Ninja původně vyšlo na PS4, později se dočkalo také vydání na PC. Majitelé konzole od Microsoftu byli o velmi zdařilé japonské dobrodružství ochuzeni, to se ale může změnit.

Na oficiálním účtu Koei Tecmo na Twitteru se společnost zeptala fanoušků, jaký díl populární série bojovek Dead or Alive by nejvíce ocenili v programu zpětné kompatibility na Xboxu. Kromě odpovědí se ale také dočkala otázky, zda se první Nioh někdy podívá na Xbox. Odpověď je zcela jednoduchá – nic není nemožné, hráči jen musí projevit dostatečný zájem.

Situace je tedy o něco příznivější než v minulosti, podobné otázky se totiž vynořily i loni v létě, tehdy se ale společnost k celé záležitosti stavěla spíše odmítavě z důvodu kontraktu se Sony, které vlastní retailovou licenci. Už tenkrát ale padlo vyjádření, že se v budoucnu tato situace může změnit. Nioh rozhodně patří mezi tituly, které by na Xboxu dělaly parádu, stejně jako třeba Nier: Automata, který taktéž na této platformě vyšel se zpožděním.

Vývojáři z Team Ninja nyní pilně pracují na pokračování, které se představilo na loňské E3. Zatím je ale jisté jen to, že vyjde na PlayStation 4, o dalších platformách zatím žádné oficiální informace nepadly, stejně jako stále čekáme na alespoň rámcový termín vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama