Insomniac pochybovalo o příběhu Spider-Mana
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Insomniac pochybovalo o příběhu Spider-Mana

Insomniac pochybovalo o příběhu Spider-Mana

David Plecháček

David Plecháček

18. 2. 2019 09:05 5
Reklama

Pro někoho byl Spider-Man možná hrou roku, pro jiného nadprůměrnou hrou, která ale v každém případě dokázala zabavit na dlouhé hodiny. Jestli někde Spider-Man pokulhával, byl to nemastný a neslaný příběh. Zdá se, že o něm v určité chvíli přemýšleli i samotní autoři, nakonec si ale řekli, že současná podoba stačí.

Na letošním D.I.C.E. Summitu se o informace podělili samotní autoři, jmenovitě výkonný ředitel studia Insomniac Ted Price zpovídal výtvarného ředitele Bryana Intihara. Z rozhovoru tak sice nevzešla žádná šokující odhalení, neboť dvojice řekla přesně to, co sama chtěla, na druhou stranu se v něm objevilo několik zajímavostí, tak jako narážka na příběh.

Bryan Intihar prozradil, že ještě když hra nebyla kompletní, zavládly obavy, zda bude příběh dostatečně zábavný. „Neměli bychom do hry dát více humoru?“ ptali se vývojáři sami sebe. „Jenže my jsme věděli, že toho docela dost přibude, jen to zatím nebylo implementováno přímo ve hře. A tak jsem odpověděl, že budeme úplně v pohodě,“ dodal.

Přesto se musely některé prvky předělávat. Základ byl hotový, studio mělo příběh, jaký chtělo, čas od času se ale našly určité části, které hře vyloženě chyběly a musely se dodělat. „Ve skutečnosti jsme ale mnohdy našli scénu, do níž stačilo přidat 15 vteřin na její úvod nebo závěr, a to stačilo,“ řekl dále v odpovědi Tedu Priceovi.

Velký dík patří také Sony. Jak Intihar podotýká, bez takového partnera by to mnohdy ani nešlo. „Některé scény jsme dodělávali až na jaře. Jen jsem jim řekl, že ještě něco musíme dodělat…a oni na to jen ‚dobrá‘ a od té doby jsme o tom nemluvili. Mít partnera jako Sony je z části důvod, proč je naše hra tak dobrá.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama