Do Apexu možná míří nové režimy i postavy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Apexu možná míří nové režimy i postavy

Do Apexu možná míří nové režimy i postavy

David Plecháček

David Plecháček

18. 2. 2019 16:01 3
Reklama

Každá populární hra se musí smířit s tím, že jsou její hráči zvědaví, co v ní přijde v budoucnu. Některým tato neutuchající myšlenka jenom stále vrtá v hlavě, ať už jde o Fortnite, PUBG, nebo jakýkoliv jiný titul, jiní doslova dolují z jejich souborů jakýkoliv náznak budoucnosti. Tento trend se nevyhnul ani Apexu, a tak máme alespoň představu, co se chystá. A také máme hromadu dalších otazníků.

Začněme tím nejzjevnějším: hra je připravená jak na režim Duo, tak Solo, jinými slovy nemusí to trvat tak dlouho a můžete hrát jen s jedním parťákem nebo úplně sami. To, že hra v jádru tyto režimy podporuje, ale není tak překvapivé, a stejně tak to nemusí znamenat, že k jejich uvolnění někdy dojde. Možná se jich dočkáme jen v rámci časově omezených eventů, které pravděpodobně ani Apexu od Respawnu nebudou chybět.

Stejně nepřekvapivým zjištěním jsou i nové postavy. Samotní vývojáři v minulosti prozradili, že hrdinové – Legends – budou postupně přibývat, přičemž si je pravděpodobně budeme muset odemknout za peníze nebo za těžce vydělanou měnu. Ostatně jejich vydávání je naznačeno i v roadmapě na rok dopředu. Nově ale víme, o koho by se mohlo jednat. První legendou by mohl být Octane, který by mohl mít k dispozici jakousi stimulační injekci. Jak přesně funguje ale není zřejmé. Stejně nejasný je i popis Wattsona a jeho schopnosti Tesla Trap.

Soubory hry ale odhalily i nové herní režimy. Nebudeme chodit kolem horké kaše, i jejich popis je dost strohý a spíše než konkrétně působí dost zmatečně. První z nich se jmenuje stroze, Survival, ale přítomnost NPC postavy, která by měla hráče ovlivňovat, situaci poněkud komplikuje a nemáme tušení, jak se bude hrát. Jeho součástí by měl být i Kill Cam, který znají hráči například z Titanfallu, ale pochopitelně i jiných her.

Druhý režim zní poněkud jasněji, ale samozřejmě ani u něj není jasné, jestli se dočkáme jeho implementace. Hovoří se o něm jako o Recruit režimu, a jeho podstatou je to, že pokud někoho zabijete, rekrutujete ho tak do svého týmu. Ty mohou být na mapě maximálně tři, z nichž každý může mít maximálně dvacet členů. Poslední tým vyhrává. To by mohla být zábava, no ne?

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama