Tannenberg vychází z předběžného přístupu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tannenberg vychází z předběžného přístupu

Tannenberg vychází z předběžného přístupu

David Plecháček

David Plecháček

14. 2. 2019 10:39 3
Reklama

Možná si vzpomenete, že Battlefield 1 nebyla první hrou podobného žánru z první světové války, nebyla ani první za poslední roky. DICE předběhli lidé z Blackmill Games s historickým Verdunem. Na západní frontě už je ale klid, a tak se můžeme přesunout opačným směrem – na východ.

Ekvivalentem západnímu Verdunu je východní Tannenberg. Stejnojmenná hra mapuje méně probádanou a „populární“ východní část první světové války a události mezi lety 1914 a 1918. Stejně jako Verdun je i Tannenberg multiplayerová hra, jejíž devizou jsou souboje 64 hráčů, kteří se snaží dobýt a udržet klíčové oblasti na bojišti.

Ačkoliv hře propůjčila jméno bitva mezi Německem a Ruskem na území tehdejšího Pruska, zdaleka se nepodíváme jen tam. Tannenberg nabízí celkem šest map, z nichž jsou všechny vytvořeny se stejnou pečlivostí, jako tomu bylo v případě Verdunu. Na nich využijete více než padesát zbraní v roli ruských, rumunských, rakousko-uherských, německých a bulharských jednotkách v trochu realističtější podobě, než jakou nabízí například zmíněný Battlefield. 

Možná se divíte, proč o hře píšeme právě teď a proč si rekapitulujeme známé informace. Věc se má tak, že se hra dosud nacházela v předběžném přístupu, ale nyní konečně vychází v plné verzi. Na Steamu navíc můžete využít speciální akce a do 20. února ušetřit pár korun. Poté se hra bude prodávat za 17 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama