Pokračování Hollow Knighta oznámeno
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pokračování Hollow Knighta oznámeno

Pokračování Hollow Knighta oznámeno

Pavel Makal

Pavel Makal

14. 2. 2019 10:18 10
Reklama

Hollow Knight je jednou z nejvydařenějších metroidvanií uplynulých let. Tajuplné dobrodružství v hlubinách, obývaných nevšedními hmyzími tvory, si našlo celou řadu fanoušků a kromě PC si už našlo cestu i na konzole včetně Switche. Hra se dočkala několika rozšíření, nyní Team Cherry oznamuje regulérní pokračování.

To ponese podtitul Silksong a v hlavní roli se představí Hornet, princezna ochránkyně (neplést s princeznou bojovnicí Xenou) z Hallownestu. Ta byla zajata a odvlečena do jiného broučího království, kterému dle slov autorů vládne hedvábí a píseň. 

Ve hře budeme opět prozkoumávat rozličná prostředí s víc než 150 originálními nepřáteli, Hornet ale dostane do vínku mnohem více akrobatických pohybů, díky nimž by dokážete na obrazovce vykouzlit půvabný tanec smrti. Čeká nás také výroba zbraní a různých pomůcek, řešení questů a speciální Silk režim, který po dohrání hry prověří schopnosti odvážlivců. 

Níže se můžete podívat na oznamovací trailer, hra je momentálně v plánu na PC, Mac, Linux a Switch. Termín vydání zatím neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama