Nový Fire Emblem vyjde v červenci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Fire Emblem vyjde v červenci

Nový Fire Emblem vyjde v červenci

Martin Nahodil

Martin Nahodil

14. 2. 2019 10:00
Reklama

Nintendo nám na novém Directu ohledně Fire Emblemu ukázalo přesně to, co jsme chtěli vidět. Stále to bude ta výborná taktický strategie s propleteným příběhem, kde se můžete starat o každou maličkost. Tento díl se odehrává na kontinentu, kde jsou u moci 3 říše - Adrestian Empire, Holy Kingdom of Faerghus a Leicester Alliance.

Hlavní hrdina začíná jako žoldák v partě, kterou vede jeho otec. Po neočekávaných událostech se ale dostane na pozici učitele v klášteře, který stojí mezi výše zmíněnými říšemi. Mimo to, že tam sídlí hlavní církev tohoto světa, je tam také akademie, kde se učí studenti ze všech částí světa.

Studenti jsou opět rozděleni do třech částí podle říší. Od toho se také odvíjí podtitul hry, Three Houses. Bude jen na vás, které studenty budete chtít vést. Podle vašich voleb se také bude měnit příběh. Do toho se ještě motá záhadná dívka Sothis, o které toho opravdu moc nevíme.

Samozřejmě nesmíme zapomínat ani na souboje, kde opět půjde hlavně o taktiku. Je jen na vašem umu, jestli se všichni studenti dožijí druhého dne nebo o pár z nich během bitev přijdete. Pokud chcete, aby si vaši svěřenci vedli dobře, jistě nebude od věci věnovat se tréninku. Když si navíc mezi sebou utvoří dobré vztahy, zlepší se i jejich spolupráce na bojišti.

Fire Emblem Three Houses vychytání exkluzivně na Nintendo Switch 26. července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama