Deacon St. John dnes vzpomíná na svou ženu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Deacon St. John dnes vzpomíná na svou ženu

Deacon St. John dnes vzpomíná na svou ženu

David Plecháček

David Plecháček

14. 2. 2019 13:59 8
Reklama

Svátkem zamilovaných někteří v našich končinách pohrdají a čekají na 1. máj, jiní ale dnes na cestě z práce svých drahým polovičkám koupí alespoň symbolickou růži. Je totiž 14. února, Valentýn, a stále populárnější svátek reflektují i některé hry. Překvapivě i Days Gone, které ke dnešnímu dni připravilo trochu té romance. Poněkud smutné romance.

Nové video totiž přibližuje minulost hlavního hrdiny Deacona. Tvrďák St. John sice možná vypadá jako necita, ale v nitru dokázala obměkčit jeho srdce manželka Sarah. Flashback na den svatby vzpomíná. Deacon se totiž vrátí na svém Harley zpět na místo, kde se Sarah stáli před oltářem a přísahali si pověstnou věrnost v dobrém i ve zlém.

Jenže melancholickou chvilku vyplněnou vzpomínkami na staré dobré časy, kdy se svět ještě zdál býti v pořádku, překazí další přeživší na hlučných motocyklech, za okamžik pronásledováni tlupou nemrtvých, kteří za apokalypsou stojí. A i když je Sarah pryč, Deacon si musí uvědomit, že stále existují důvody, proč žít. Tyto důvody budeme ve hře hledat i my, konkrétně 26. dubna, kdy Days Gone vychází. Těšíte se?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama