AC III, Hellblade i Yarny míří na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka AC III, Hellblade i Yarny míří na Switch

AC III, Hellblade i Yarny míří na Switch

Marek Selinger

Marek Selinger

14. 2. 2019 13:17 2
Reklama

Konec spekulací. Po dlouhých týdnech náznaků a leaků Nintendo v noci oficiálně potvrdilo, že remaster prvního severoamerického Assassin’s Creedu míří i na jeho hybridní konzoli. Spolu s ním i předělávka dalšího úspěšného titulu od Ninja Theory, Hellblade: Senua’s Sacrifice, a skákačka Unravel 2.

Assassin’s Creed III ve verzi pro Nintendo Switch vyjde až 21. května, zatímco majitelé season passu k AC Odyssey si vylepšeného podání příběhu Connora Kenwaye užijí už na konci března. Podobnou situaci jsme zažili minulý rok při vydání Dark Souls Remastered, kde switchový port nabral dokonce ještě delší zpoždění. Součástí balení jsou i všechna DLC pro trojku i restaurovaný díl Liberation. Cenovka remasteru je nastavena na hodnotu 40 amerických dolarů. Pokud nebudeme počítat možnost streamovaného Origins v rámci Japonska, bude se jednat o vůbec první případ, kdy se tato dlouholetá série na Switchi objeví.

Tvůrci takových titulů jako Heavenly Sword nebo Enslaved, britské studio Ninja Theory se ve svém posledním díle zaměřilo na problematiku psychických problémů člověka. Hellblade: Senua’s Sacrifice sklidilo úspěch jak u hráčů, tak i u kritiky, ostatně i u nás v recenzi si hra odnesla moc pěknou čtyřku. Předělávka Hellbladu by měla na Switch vyjít během tohoto jara, cena oznámena nebyla.

První Unravel královsky bavil i dokázal rozbrečet nejednoho hráče, sequel z června minulého roku už takovou díru do světa neudělal. Přesto se i tak jedná o kvalitní plošinovku, kterou by byla škoda minout. Navíc si příběh Yarnyho můžete střihnout v kooperaci s parťákem. Unravel 2 vyjde pro Switch již 22. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama