Rainbow Six: Siege o víkendu zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rainbow Six: Siege o víkendu zdarma

Rainbow Six: Siege o víkendu zdarma

Filip Švácha

Filip Švácha

13. 2. 2019 16:00 1
Reklama

Ubisoft oznámil další DLC pro svou multiplayerovou střílečku Rainbow Six: Siege a tím nám naznačuje, že to s ní rozhodně nevzdává. Kromě toho je ale vždy dobré, když se do titulu podaří nalákat nějaké ty nováčky. K tomu by Ubisoftu měl pomoci tento víkend, kdy hru uvolní k vyzkoušení zdarma.

Pokud jste ji tedy ještě z nějakého důvodu nevyzkoušeli, anebo jste prošvihli jeden z předešlých víkendů, kdy byla k dispozici zdarma, můžete to nyní napravit. Dostupná bude ve čtvrtek na všech platformách, ale v různé časy. Na Xboxu One to bude v 9:01 ráno a končit pak má v neděli ve 20:59 večer. Na PlayStationu 4 začne ve dvě odpoledne a skončí v pondělí také ve dvě odpoledne. Na PC pak bude dostupná přes Uplay a Steam a začne ve čtvrtek v 18:00 a skončí v neděli ve 21:00.

Veškerý dosažený postup vám, pokud si zakoupíte plnou hru, zůstane. Kromě toho je Rainbow Six: Siege od 12 do 18. února zlevněna až o 70%. Na závěr ještě dodáme, že pokud vás zajímá nové DLC Burnt Horizon, tak k jeho představení dojde na závěr turnaje Six Invitational 17. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama