Příští Call of Duty bude mít kampaň
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příští Call of Duty bude mít kampaň

Příští Call of Duty bude mít kampaň

Filip Švácha

Filip Švácha

13. 2. 2019 10:47 3
Reklama

Jedním z nejkontroverznějších rozhodnutí minulého roku bylo určitě to, že další díl masivní série Call of Duty nebude mít poprvé v historii svoji vlastní kampaň pro jednoho hráče. Záplatou měl být battle royale režim Blackout a jak se z prodejů zdá, hráčům stačil. I v recenzích se hře vedlo dobře, až si můžeme říkat, jestli se tedy ještě vůbec nějaká kampaň v této sérii objeví. Přeci jen udělat kvalitní singleplayerovou složku je docela dost nákladné.

Activision ale všechny ty, kterým tato pro někoho základní součást titulu chyběla, uklidňuje. Prezident společnosti Rob Kostich naznačil, že příští díl Call of Duty bude mít příběhovou část pro jednoho hráče. Podle všeho na titulu tentokrát pracuje studio Infinity Ward a měl by obsahovat klasické online režimy, které už známe a navíc jeden nový kooperační.

Infinity Ward naposledy v roce 2016 vydali Call of Duty: Infinite Warfare, takže se zdá, že máme štěstí, protože podle Jardy byla v této hře kampaň skvělá. Koneckonců už od trojdílného Modern Warfare víme, že v Infinity Ward mají pro vyprávění napínavých příběhů talent. Nechme se tedy překvapit, s čím na nás vyrukují příště.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama