Sledujte fashion trailer k New Dawn
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte fashion trailer k New Dawn

Sledujte fashion trailer k New Dawn

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

13. 2. 2019 08:15 2
Reklama

Na rozdíl od realistické vize postapokalyptické pustiny v Metro: Exodus se ve Far Cry New Dawn operuje s daleko idealističtější představou toho, jak by mohlo vypadat přežívání v radiací zpustošeném světě. New Dawn se navíc s každým dalším trailerem jeví barevnější a barevnější. Ten poslední se věnuje kosmetickým prvkům.

Fantazii se meze nekladou. Čím barevnější, křiklavější a zářivější outfit, tím lepší. Tichá noční přepadovka už sice nepřichází v úvahu, jelikož hráč září jako barevná lampička, za ten styl to ale určitě stojí. Trendem je evidentně motiv jednorožce a tak je ve hře k dispozici kostým, plamenomet a dokonce celá motorka ve stylu bájného tvora.

Řada těchto speciálních věcí je připravena jako odměna za předobjednávku hry. Stejně jako v případě Far Cry 5 se časem objeví týdenní Live Events – časově omezené výzvy, za jejichž splnění obdrží hráči nové skiny na zbraně, vozidla a další kosmetické předměty.

New Dawn se více a více přibližuje akci z produkce id Software a Avalanche Studios. Rage 2 totiž také barvičkami nešetří. Uvidíme, která dokáže zaujmout více. Far Cry New Dawn vychází již tento pátek na Xbox One, PlayStation 4 a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama