Zahrajte si na Steamu Civilizaci 6 a Armu 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zahrajte si na Steamu Civilizaci 6 a Armu 3

Zahrajte si na Steamu Civilizaci 6 a Armu 3

David Plecháček

David Plecháček

12. 2. 2019 10:16 3
Reklama

Už jste si asi zvykli na to, že herní společnosti hráče zásobují akcemi a při troše štěstí můžete hrát každý týden jinou hru a nemusíte za ně ani platit. To je sice samozřejmě nadsázka, ale pravdou je, že snad není víkend, kdy by nebyl nějaký produkt dočasně k dispozici zdarma s výraznou slevou, pokud si jej budete chtít do budoucna pořídit. Ani tento týden není výjimkou.

První nabídka přichází z koprodukce společností Firaxis a 2K Games. Pokud chcete dotáhnout nějaký národ až na vrchol, můžete se o to pokusit v zatím poslední Civilizaci. Sid Meier’s Civilization VI je právě teď po dobu dalších dvou dnů na Steamu zdarma, a celá hra je v 70% akci až do 18. února, to kdyby vás v ochutnávce tolik chytla, že byste se jí chtěli věnovat dlouhodobě.

Pokud vás ale nabídka vést jeden z dvaceti národů netáhne, možná využijete nabídky od českého studia Bohemia Interactive. To nabídne zdarma třetí díl série Arma, a to včetně rozšíření Apex. Akce začne na Valentýna, 14. února, přičemž potrvá přes celý víkend až do pondělí. I v tomto případě se vám nahraný postup a achievementy přenesou, pokud si hru posléze pořídíte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama