Vlakový simulátor na Sibiři je spíše survival
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vlakový simulátor na Sibiři je spíše survival

Vlakový simulátor na Sibiři je spíše survival

David Plecháček

David Plecháček

11. 2. 2019 10:16 1
Reklama

Mám zvláštní slabost pro simulátory, speciální místo ale mám pro ty vlakové. Nespočet hodin jsem trávil u her jako Trainz, Train Simulator, Microsoft Train Simulator, posledního Train Sim World, nebo jobovek typu Ultra Lionel TrainTown Deluxe. Příliš mě toho v tomto žánru nepřekvapí, ale Trans-Siberian Railway Simulator je přesto v mých očích zjevení.

Jak vypovídá z názvu, tentokrát se usadíte do lokomotiv křižující celou Sibiř. Že není věčně zamrzlá oblast Ruska žádný med, je jasné, ale krušné chvilky prožijí i mašinfírové, kteří tudy jenom projíždí táhnouce za zády vlastní náklad. Nejen, že musíte ukočírovat samotný stroj, ale staráte se i o nástrahy, které pro vás divoká země nachystá.

Tu se vám za zády ozve rána a vy se musíte přesvědčit, o co se jedná. Nepokouší se vás někdo obrat o kontraband, který je skrytý ve voze jinak převážející uhlí? Nezůstanete takříkajíc viset někde uprostřed země nikoho? Všimnete si včas stromu spadlého přes koleje? Ale především, dokážete poté motorovou pilou svou překážku odstranit?

Právě to je část, která hráče obdobných her překvapí nejvíce. V tu chvíli se totiž Trans-Siberian Railway Simulator přepne skoro až do survival, v němž musíte odřezat nejen padlý kmen, ale i vlky, které by vás rádi měli za svou dnešní večeři. No a protože je toho na normálního člověka trochu moc, nemůže chybět ani alkohol. Tak jen pozor, abyste toho nevypili až příliš. Nemůžeme se dočkat. Kdy hra vyjde není bohužel v tuto chvíli jasné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama