I Joe Penna zůstal beze slov po ukázce DS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka I Joe Penna zůstal beze slov po ukázce DS

I Joe Penna zůstal beze slov po ukázce DS

David Plecháček

David Plecháček

11. 2. 2019 12:57 10
Reklama

Kým musíte být, abyste se dostali k ukázce Death Stranding? Musíte být šéfem nizozemských vývojářů s povedeným enginem a patřit pod Sony. Musíte mít původní tvář Maxe Payna anebo pracovat ve studiu Remedy. Musíte pracovat přímo v Kojima Productions. Nebo musíte být režisérem posledního filmu Madse Mikkelsena. I Joe Penna totiž Death Stranding viděl a i on byl nadšený.

Nadšený je možná dokonce příliš vágní popis pocitů jednatřicetiletého hudebníka a režiséra. Brazilský stále populárnější a využívanější autor doslova nikdy nic podobného neviděl. Po kolikáté tato slova v souvislosti s Death Stranding slyšíme?

Přestali jsme to počítat. Důležité je, že Penna díky Madsi Mikkelsenovi a poslednímu snímku Arctic dostal příležitost nakouknout do studia Kojima Productions a ani on zjevně neodcházel zklamaný. A jestli ano, stejně by nedal nic najevo. Se svým vyjádření se zapsal na dlouhý list, který čítá autory z Geurrilla Games, Remedy, scénáristu nadcházejícího filmu Metal Gear Solid Jordana Vogt-Robertse a samozřejmě všechny známé tváře, kteří se u projektu točí od začátku a totálně je dostal už původní náčrt Kodžimovy hry, počínaje Del Torrem, konče Normanem Reedusem.

Ani jeden z posledních návštěvníků ale ani nenapověděl, jak je hra daleko nebo o čem tedy ve skutečnosti je. Oba tyto aspekty halí tajemství a my se tak můžeme jen domnívat, co vlastně všechny za zavřenými dveřmi tak strašně přitahuje a co jim připadá doslova dechberoucí. Musíme přiznat, že ale část tohoto příběhu dobře pomáhá k budování aury, která okolo hry vznikla od prvopočátku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama