H1Z1 dostane nový režim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka H1Z1 dostane nový režim

H1Z1 dostane nový režim

Filip Švácha

Filip Švácha

11. 2. 2019 15:01 1
Reklama

Titul H1Z1 pro PlayStation 4 rozhodně není tím nejúspěšnějším hráčem na poli battle royale her. Bohužel je to právě naopak, a to i přes to, že H1Z1 je zcela zdarma. Hráčů na Steamu ubývá a tak autorům nezbývá nic jiného, než se je pokusit zase nějakým způsobem nalákat zpět. Dost jim v tom pomohlo vydání na PlayStationu 4, ale pořád je na čem pracovat. Dalším krokem k úspěchu by mohl být nově oznámený režim.

V rámci bezplatného balíčku Beyond Royale, který by se měl na trhu objevit 21. února, přibude do hry Deathmatch. V něm bude soupeřit až na padesát hráčů, zápasy mají trvat patnáct minut a vítězství má zajistit dvacet pět zabití. Kromě toho do hry dorazí i nová oblast do Training Grounds a dále Battle Pass, díky kterému dostaneme přístup až ke dvěma stovkám různých kosmetických předmětů, od nového oblečení, po skiny na zbraně.

„Když o tom budeme mluvit ze široka, Deathmatch vidíme jako příležitost vyzkoušet rychlejší herní módy, které našim hráčům nabídnou odlišné zážitky, než klasický battle royale, jenž je pro H1Z1 tak typický,“ říká k tomu producent Paul Matthys.  

Dále víme, že se pracuje na nové mapě, avšak studio se chce více zaměřit na tvorbu obsahu, který přesáhne battle royale. Do toho Deathmatch určitě zapadá, stejně jako nový režim Training Grounds. Jak se zdá, na PlayStationu 4 se hře docela daří, protože podle autorů ze studia Daybreak byla v roce 2018 na PlayStation Storu druhým nejstahovanějším titulem a od jejího vydání v srpnu byla mezi hrami zdarma vždy v první pětici.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama