Horror Chernobylite v novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Horror Chernobylite v novém traileru

Horror Chernobylite v novém traileru

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

9. 2. 2019 14:21 1
Reklama

Polští vývojáři z The Farm 51 mají plné ruce práce. Zatímco jejich multiplayerová akce World War 3 bojuje na Steamu v early accessu, autoři nelení a připravují bokem ještě sfi-fi survival horror Chernobylite. K němu nedávno vyšel krátký teaser a nyní se poprvé můžeme podívat na plnohodnotný trailer.

Hratelnost nového titulu by měla být založena na volném průzkumu otevřeného prostředí kolem jaderné elektrárny Černobyl. V kůži jednoho z jejích bývalých zaměstnanců se hráči vydají na dlouhou cestu, jejímž cílem bude nalezení své ztracené ženy. Za použití craftingu a střelných zbraní se postavíte nejen všudypřítomným armádním složkám, ale i dalším nástrahám. Oblast Černobylu je navíc napadena příšerami z alternativní reality, ale ani to není vše.

Hra by totiž podle vypsaných požadavků na hardware měla vyžadovat stálé internetové připojení a mezi své hlavní přednosti řadí přítomnost dalších přeživších, se kterými budete moci případně spojit síly. V kontrastu s tím je ale hra zařazena mezi singleplayerové tituly, takže ostatní hráči budou zřejmě řízeni počítačem. Datum vydání je prozatím plánováno na podzim letošního roku, kdy by se hra měla objevit na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama