Vyzkoušejte si Tetris, Division 2 i DMC 5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte si Tetris, Division 2 i DMC 5

Vyzkoušejte si Tetris, Division 2 i DMC 5

Marek Selinger

Marek Selinger

8. 2. 2019 09:54
Reklama

Nevíme jak u vás, ale minimálně v naší části české kotliny vládne zima pevnou rukou. Proto není lepšího nápadu na tento víkend, než usednout ke svému stroji a až do neděle od něj nevstat. A že pro vás tentokrát máme hned několik tipů, v jaké herní společnosti můžete nadcházející dva dny strávit.

Tím prvním je akce Tom Clancy's The Division 2, jejíž uzavřená beta již probíhá. Vyzkoušet si ji můžou hráči na PS4, Xbox One i PC, nicméně ji předcházela nutná registrace na stránkách Ubisoftu. Ta však při psaní této novinky byla stále dostupná, tudíž by neměl být problém se o kód přihlásit ještě nyní. Kdyby se však na vás nedostalo, smutnit rozhodně nemusíte. Bude plně dostačovat, pokud se do bety dostal již někdo z vašich známých a kamarádů. Beta test by měl totiž umožnovat každému hráči, aby vytvořil další tři pozvánkové kódy. A na co konkrétně se můžeme v rámci ozkoušení druhého Divisionu těšit? Předně to budou dvě příběhové a pět vedlejších misí, zcela nová dark zóna i PvP skirmish. Čas objevovat Washington budeme mít až do pondělí 11. února.

Krom toho je dostupná další demoverze Devil May Cry 5, tentokrát i na PS4. Její obsah se bude částečně lišit od Xbox exkluzivního dema, které měli šanci si hráči zahrát v lednu. Jedná se tak o ideální příležitost, jak si vyzkoušet tento, již za měsíc vycházející titul. Pokud vás nebaví střílení ani bojování, možná dáte šanci hře Tetris Effect, značně oceňovanému PS4 exkluzivnímu kousku. Pro jeho plné docenění je optimálního ho hrát s PS VR, ale pokud virtuální realitě neholdujete, Tetris Effect můžete ozkoušet i tak.

Předplatitelé Xbox Live Gold můžou během soboty a neděle vyzkoušet hned tři tituly – Sims 4, Halo: The Master Chief Collection a Fishing Sim World. Ne, stále nekončíme. Nakonec tu máme další nabídku Epic Storu, jenž nabízí ke stažení úplně zdarma 2D metroidvánii Axiom Verge.

Tomu říkáme šťavnaté víkendové menu, co z výše uvedeného vyzkoušíte vy? Dejte nám vědět do diskuze!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama