Thimbleweed Park další hrou v Epic Storu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Thimbleweed Park další hrou v Epic Storu

Thimbleweed Park další hrou v Epic Storu

Filip Švácha

Filip Švácha

8. 2. 2019 13:24
Reklama

Retro adventura Thimbleweed Park z března roku 2017 byla mezi kritiky velmi dobře přijata. Vždyť na Metacritic dostala hodnocení 84%. Je tedy určitě dobrý nápad si tento humorný počin z pera slavných tvůrců Rona Gilberta a Garyho Winnicka, kteří mají na svědomí takové herní klasiky, jako je Monkey Island a Maniac Mansion, zahrát.

K tomu mají jedinečnou příležitost majitelé PC, protože titul se chystá jako další hra zdarma do Epic Games Storu. Pokud o možnost nechcete přijít,  Thimbleweed Park si stáhněte mezi 21. únorem a 7. březnem. Jestliže chcete dostávat hry zdarma, stačí se pouze bezplatně zaregistrovat a nainstalovat si Epic Games Launcher.

Momentálně je ke stažení k dispozici skvělá metroidvania Axiom Verge od Thomase Happa. V ní se ocitnete v kůži vědce Trace, který utrpí vážné zranění a díky tomu se objeví v jednom podivném a technicky velmi vyspělém světě.Po výborném What Remains of Edith Finch a neméně povedené Subnautice je Timbleweed Park další kvalitní hrou, kterou si díky Epic Games Storu budete moci zdarma vyzkoušet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama