Baldur's Gate a další RPG vyjdou na konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Baldur's Gate a další RPG vyjdou na konzole

Baldur's Gate a další RPG vyjdou na konzole

Martin Nahodil

Martin Nahodil

8. 2. 2019 09:36 3
Reklama

Konzole ve své nabídce nemají zrovna velké množství klasických RPG titulů. V tomhle ohledu mají PC hráči navrch, ale letos se na PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch chystá několik kultovních her, které tuto díru bez problému zaplní.

Tento projekt vzniknul díky partnerství Skybound Games a Beamdog. Můžete se tak těšit na konzolové verze Baldur’s Gate, Baldur’s Gate II, Baldur’s Gate: SIege of Dragonspear, Icewind Dale, Planescape: Torment a Neverwinter Nights. To všechno by mělo přijít ještě v průběhu letošního roku. Všechny tituly vyjdou v rozšířených edicích a budou k dispozici i fyzické kopie. První ukázky bychom se měli dočkat na konci března, kdy proběhne veletrh PAX East.

“Tyto hry jsou ikonické. Jsme nadšeni, že je můžeme pomoci studiu Beamdog přinést i na další platformy jak pro hráče, kteří je už moc dobře znají, tak pro úplné nováčky. Pro mě jakožto fanouška tohoto žánru je opravdu fantastické, že se nám podařilo uzavřít toto partnerství,” řekl Ian Howe, CEO Skybound Games.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama